Sunday, April 4, 2010

Voices in my head

Kalau setiap kali tulis pun nak fikir apa pandangan orang bila dah baca.
Baik tak payah tulis kan?

Kalau setiap kali cakap pun nak fikir apa pandangan orang bila dah dengar.
Baik tak payah cakap kan?

Kalau setiap kali buat something nak fikir apa pandangan orang bila tengok.
Baik tak payah buat kan?

Tak payah buat semua. Simpan je dalam mimpi. Simpan je dalam otak dalam hati.

Tak boleh. Itu tak boleh. Ini tak boleh.

In your dream. IN YOUR DREAM.

Kita hidup bermasyarakat.

Unless you are living with people yang tak kisah. Then that's fine. Good for you.

Whateva~

1 comment:

eLianEz said...

betulllll! ala babe, pe0ple wh0 mind d0n't matters, pe0ple wh0 matters d0n't mind..the will l0ve y0u just the way y0u are!