Saturday, August 15, 2009

Buat aku tersengih haha

Off Villa 38 blog:


This make me smile. =) Perhaps because terasa macam dah lalui je semua tu? Gembira lah jugak sebab sekarang dah berada kat tingkat paling tinggi. Eh silap... ade lagi tinggi dari girlfriend sebenarnya iaitu tunang pastu baru isteri... Haha Kelakar.

Terdengar suara-suara kecil...
"Ala...baru gf, belum isteri pun lagi..."
"Ala...kalau dah kawin, pun boleh cerai apa..."

Haih. Penyakit hasad dengki betul!! Wahahhahha.

Go HERE if you wanna read the full entry.

p/s: TTH = Teman Tapi Hot.

2 comments:

manje said...

TTH : teman tapi hot
skandal,
aisshhh
i hate those people yang buat this title you know, it makes this kind of things acceptable..huhuuh.i don't accept it!
anyway,you abaikan jew suara-suara kecil tu,hehe.just try to make the best of things kan kan kan =D

ღ~n0n0i~ღ said...

Hihihihi..
Kak Noi takde skandal..hooooooyeahhhhhh~!!
Semoga sampai ke tahap isteri tu..
Pastu ibu kepada anak-anak fee! =D

Amin..

p/s: Ala..orang memang sentiasa ada rasa hasad dengki, tu maksudnya kehidupan kita di tahap yang menggembirakan, InsyaAllah..moga berkekalan ..abaikan je orang yang dengki tu

p/s/s : Kali ni takde typo kan??? ^_^