Saturday, February 6, 2010

Guwa dah bosan dengan facebook

Guwa rasa sekarang guwa dah bosan dengan facebook la beb.
Guwa penat lah nak check profile sorang-sorang.
Guwa check sebab guwa nak make sure orang yang guwa approve hanyalah orang yang betul-betul guwa kenal beb. Tak rapat tak pernah berbual takpe. At least guwa cam muka.
Guwa tak suka orang yang guwa tak kenal nak berfacebook-facebook ngan guwa.
Lelaki-lelaki, tolong jangan friend request guwa ok.
Mintak borang kat pakwe guwa kalau lu berkeras nak friend request guwa.
Guwa in a relationship beb. Ape tak nampak ke status guwa? Haha.

Guwa rasa sekarang guwa dah bosan dengan facebook la beb.
Guwa bukannya tengok semua facebook contacts guwa pun.
Guwa cuma tengok facebook orang orang yang betul betul klik ngan guwa je.
Boleh kira ngan jari lah beb. Tak ramai pun.
Guwa rasa macam nak delete je orang orang yg kenal guwa just gitu-gitu.
Tapi takut diorang terasa pulak.
Tapi apa kes guwa nak pikir apa diorang pikir pulak kan?
Muka buku guwa, suka hati guwa lah. Haha.

Guwa rasa sekarang guwa dah bosan dengan facebook la beb.
Guwa menyesal tak ikut cakap pakwe kesayangan guwa.
Dulu guwa beriya-riya nak ada facebook sampai gado-gado.
Nak keep in touch la. Itu la. Ini la.
Padahal boleh je keep in touch lalu telefon. Jumpa pun boleh.
Sekarang guwa dah rasa bosan ngan facebook. Padan muka. Haha.

Guwa rasa sekarang guwa dah bosan dengan facebook la beb.
Tapi satu je lah yang guwa suka pasal facebook. Growing Gifts.
Gua rasa sebab tu guwa nak main facebook. Sebab guwa rindu Growing Gifts.
Growing Gifts ni cantik cantik.
Tapi asyik guwa je bagi orang Growing Gifts.
Orang tak de pun bagi guwa balik. Haha.

Guwa rasa sekarang guwa dah bosan dengan facebook la beb.
Guwa nak main Linked In pulak.
Baru professional beb.

Facebook friendster ni apa kes?
Budak budak la lu semua. Haha.

7 comments:

Noi❤Alexia❤Lolo said...

Oh.. dah bosan ek? Akak tak bosan lagi HAHAHA..sebab facebook mengeratkan silaturahim sesama insan. cewah..

Tapi kan..
Boring ngan games.. segala macam games tu tak join pon...

Wall kena sentiasa bersih dari sebarang application merepek2.. haha..

manje said...

hehehhehe
guna ayat macam ni kene cabar ke ape ni sab?
hehhehhe
lu wat la ape yg lu rase betul k?
no hal =D

linked in?
hmmm ..baru dengar today~

Hanafee said...

GUWA?? hahahahhahahha Gita Gutawa hahahhahah

~lonelyna~ said...

same la kite...dh busan dh ngan facebook..

eyt, what's on earth of linked in??

DeWi said...

guwa stress bila lu kutuk fesbuk..
guwa rasa lu kutuk guwa jugak...
sebab guwa ari2 kt fesbuk...

tp la beb! nnti ade bnda interesting kt ctuh.. guwa update kt lu ah...

p/s: dh macam owang lalok / high ganja jek...

Sabrina said...

kak noi, akak tak bosan bosan lagi? itu dia facebook-addict sejati! hehe

manje, hehe, takdelah. tak kena cabar pun. just tetiba terasa nak guna guwa lu. tukar mood. tukar feel.

manje and fazlina, LinkedIn ni konsep dia same macam friendster, facebook, myspace and other whatsoeva social network out there. However what's interesting about LinkedIn is it's a network of experienced professionals. LinkedIn is a serious network..no games..no childish applications.

shuwa, ha.. tau takpe.. takde org buat guwa ketawa and tersenyum bila guwa surf facebook beb. tapi guwa suka bila lu and kengkawan lain "friend exposed" guwa. hahahha. ye betul. mari kita sama sama high di kelab cucuk langit. =P

hafeezazwan said...

yela sab...aku pun x igt dah.x approved pun aku add..reject ada a.haha..suh pakwe ko bagi lesen add aku cepat