Sunday, May 17, 2009

Interior Design: Smoking HOT Red!

Entri yang lepas sudah kongsi interior design tema hijau.
Maka sekarang, tema merah pulak.

Sila pastikan anda pasang ubat nyamuk yang hebat jika mahu cat dinding warna hitam ok?

Walaupun bilik tidur gambar bawah kiri nampak cool dan redup, tetapi gabungan warna-warna tersebut akan membuatkan bilik tidur anda seperti kecil dan sempit.



9 comments:

B. said...
This comment has been removed by the author.
Ayyman Rahim said...

Eh best gila kalau banyak duit, dah lama dah i buat semua ni. Haha cool blog! :) Thanks for dropping by btw.

Sabrina said...

Naluri manusia mmg suka tgk design yg cantik!

Kalau tak banyak duit pun, still boleh ada hiasan dalaman rumah yang cantik.

Eh? B. dan Ayyman org yg sama?? *kepelikan*

Anyway, you are welcome.

Dilla said...

oh,lawa!love picture 2 & 3..=)

nk re-design bilik ke?same o,same o..tunggu duit cukup je nih..(-_-")

Anonymous said...

woots.. certainly HOT! =D
but i dont think i'll decorate my house like this..haha..

Ayyman Rahim said...

But sorry, tadi i tengah edit my kakak punya blog yang B tu, terhantar comment guna blog dia punya account. Sorry!

Danny said...

are you guys interior designer or wot?nice blog btw

Nor Atiqah said...

wow.how i wish it could be mine.*wink*

Hanafee said...

Danny...

Nope we're not interior designers.. we just have that hunger for the utterly creative :D Sabrina keeps scaring me with the cost of every room design shes planning on after marriage.... :D

Atiqah....

My mom always said that if you wish hard enough... you might just get it!!!! So wish on!!!!! hehe