Sunday, July 5, 2009

Organizing Tips



Left: Customize-kan laci kita dengan bekas-bekas yang pelbagai saiz yang kita boleh ubah ikut suka hati kita. So bila buka laci, mata pun redup je tgk barang-barang tersusun rapi. Kita nak ambil and cari pun senang. Ye tak?

Right: Bagi yang tak reti nak duduk at one place masa buat kerja, kaedah dulang ini amat sesuai. Letaklah segala macam benda yang kita selalu guna. Nak buat kerja kat dapur senang, kat ruang tamu senang, kat depan tv senang, angkat je dulang tu kemana-mana. Hehe.


Ini macam cute jugak kan? Lekat kat dinding. Pelbagai saiz.


Sekian sahaja segmen dekorasi dari host anda, Sabrina. Hahaha.
Hanafee tiada, dia pergi outstation. Eceh eceh.

3 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Ya..kalau nampak kat laci ibu akak kat rumah kan..camtu le.. organize je.
hihi.. Actually..kaknoi guna teknik ni gak untuk organize my cross stitch materials.

beli satu bekas besar. Then bekas kecil2 untuk letak floss, needles and scissor. Senang sikit. Benang pon takde la berselirat sangat. =D

Dilla said...

I am so like the second picture(right).I xreti dok diam..hehe.

Luna Abdullah said...

oh yes..its xml. sorry.tade chatbox nak reply. i reply kt cmnt jer :)