Sunday, July 5, 2009

Tension


Bilamana kau tengah bersemangat mahu update blog di bilik sendiri dan tetiba wireless slow nak mampus kau akan rasa macam watdehel or watdefak?? Hish

Lalu kau pun pergi ke bilik adik lelaki di sebelah bilik kau dan bertanya "Angah dapat internet?" dan dia kata "Dapat, laju jek" dan kau mula merasa macam apekes ni??? Padahal bilik kau berada di tengah dan kenapa bilik adik kau yang berada di belakang pulak dapat signal dengan jelas??

Lalu kau pun berkata kepada abah kau "Why bilik akak tak dapat internet ni??" yang mana
abah kau menjawab dengan selambe "Angah dapat tu" seperti memandang kes kau tidak serius.

Lalu dengan muka toya kau pun pergi ke komputer di ruang tamu sebab kau tahu kat ruang tamu guna P1wimax dan ia tersangatlah laju ketika bersignal hijau dan ketika kau sedang asyik berblogging tetiba abah kau datang dan berkata "Hey, pergi guna laptop sendiri"

Lalu kau menjadi emo tidak tentu hala dan bangun dengan muka ketat merajuk hanya kerana bilik kau tidak dapat internet. Arrghhhhh~!!!!!

p/s: Entri ini ditulis menggunakan komputer di ruang tamu kerana pada ketika ini abah masih sedang tidur jadi dia tak guna komputer wahahaha.

4 comments:

manje said...

hehehhehe
mesti bilik u ade penghalang
dah dah
die tak bagi u berblogging lagi ni~!
ahahaaa...
=)

Sabrina said...

takde penghalang..pintu terbuka luas.. i think kan.. i need a new laptop...a cute one. hehe.. *making cute face so hanafee would but me one laptop* =D

my current lappie ni dah 4 years... dah nazak.. maybe ade something yg tak kena dgn cara dia tangkap signal.. hmmph? *wonders*

Hanafee said...

bilik tu banyak sangat eletronic disturbances.... laptop baru??? boleh kot... but kena tunggu somethings fall into place dulu k sayang?

Hakim said...

hahahahaha............