Saturday, June 20, 2009

Dapur Best


I think Hanafee loves these two.
But I don't like it. Simply because I can't see ants.
I don't want ants or flies or any other insects in the kitchen!!


Simple yet Calming.


Too white? Too colorful?
But I like it. ^_^


Saya suka meja makan macam ini.
Bukan yang besar gedabak macam orang kaya itu.
Hahaha.

p/s: Do you realize that I love wooden floor? *smiles*

5 comments:

Teddy said...

oh god..
teddy suke 1st n 2nd pict..
dapur nmpk exclusive je..ni nk gune dapur pon syg nie..hahaha

3 n 4 comel je kan..love it~

5, all white? kang kotor ke ada stain cpt je nmpk..

6, nmpk serabut je d susun satu tpt.

teddy pon suke meja mkn camni..tak semak..pakai yg besa gedabak tu bazir space je.hehe

manje said...

oh god...
u both make me want a perfect house so badly!
hahaha
lawa la.

Sabrina said...

@teddy - "kalau ada stain cepat nampak". betul gak tu. kalau ada budak kecik, tak leh dapur camni kan. nanti penat nak kena bersihkan.

or maybe kan, too white ni sesuai untuk orang yg jarang masak. mcm saya. haha.

@manje - kita semua nak rumah cantik, kan? Am happy you like the pictures. =)

Hanafee said...

sabrina's is scaring me again with the perfect house image...

imagination- bila sabrina nampak benda cantik she sees colors she sees cute things, she sees beautiful things...

bila hanafee tgk benda yang sabrina tgk... dia nampak alamak... adui... itu pun? alamak lagi sekali.... hahahhahaha

chezzem said...

white & colourful just like my room :D